لیست مدارک سفارت نروژ

0

 

۱. فرم درخواست ویزا :

  • فرم درخواست ویزا، به صورت آنلاین تکمیل می‌شود اما، در زمان حضور در سفارت این کشور، باید نسخه چاپ شده آن را همراه خود داشته باشید. برای تکمیل فرم ویزا می‌توانید از خدمات ویزای از سایت سفریتو استفاده کنید.

۲. رسید پرداخت هزینه های ویزای درخواستی:

  • هزینه ویزا، با توجه به نوع ویزای درخواستی تعیین می‌گردد. پس از پرداخت این هزینه در سفارت، به شما رسید پرداخت داده می‌شود که باید با سایر مدارک به افسران ویزا تحویل دهید.

۳. اصل و ترجمه شناسنامه و کارت ملی متقاضی:

  • اصل و ترجمه شناسنامه و کارت ملی متقاضی و کلیه همراهان ایشان نیز باید به افسر ویزا ارائه شود.

۴. برنامه سفری:

  • برنامه سفری، مربوط به برنامه ریزی کلیه روزهای اقامت می‌باشد. برای دریافت برنامه سفری می‌توانید از سایت سفریتو استفاده کنید.

۵. اصل گذرنامه فعلی و کلیه گذرنامه های قبلی:

  • اصل گذرنامه فعلی متقاضی به همراه یک صفحه خالی و حداقل ۶ ماه اعتبار به همراه کلیه پاسپورت های قبلی جهت بررسی کردن تاریخچه سفری متقاضی

۶. ۲ قطعه عکس ۳.۵ * ۴.۵:

  • عکس ها باید دارای پس زمینه سفید باشد و حداکثر برای ۶ ماه گذشته باشد. ۷۰ تا ۸۰% از پس زمینه عکس باید چهره متقاضی باشد. توجه داشته باشید که میان چهره متقاضی و عکس نباید تفاوت فاحشی دیده شود.

۷. ارائه اصل و کپی بیمه مسافرتی:

  • بیمه مسافرتی باید حداقل ۳۰ هزار یورو باشد و ۲ روز بیشتر از مدت زمان اقامت را پوشش دهد. همچنین بیمه مسافرتی باید در تمامی کشور‌های حوزه شینگن معتبر باشد.

۸. گردش حساب و تمکن مالی:

  • گردش حساب، باید برای ۶ ماه اخیر باشد. مبالغ ورودی و خروجی از حساب اهمیتی برای افسران ویزا ندارد و فقط تعداد تراکنشات تاثیر‌گذار است.
  • تمکن مالی نیز باید به یورو ذکر شود. برگه تمکن مالی باید ممهور به مهر شعبه ارزی بانک صادر باشد.

۹. نامه اشتغال به کار:

  • نامه اشتغال به کار، باید به سفارت نوشته شود. در نامه اشتغال به کار، سمت شغلی، حقوق دریافتی، تاریخ شروع به کار و نامه سرپرست و یا کارفرمای شما باید ذکر شود. همچنین در این نامه باید با مرخصی شما برای سفر موافقت شود.

۱۰. گواهی اشتغال به تحصیل:

  • در صورتی که متقاضی ویزا و یا یکی از همراهان ایشان، دانشجو و یا دانش آموز باشد، باید گواهی اشتغال به تحصیل خود را ارائه کند. در گواهی اشتغال به تحصیل، پایه و رشته تحصیلی متقاضی باید ذکر شود. همچنین در این نامه باید با مرخصی دانشجو و یا دانش آموز برای سفر ذکر شود.

۱۱. واچر هتل:

  • واچر هتل باید تمامی روزهایی که اقامت دارید را پوشش دهید. برای دریافت واچر هتل می‌توانید از خدمات سایت سفریتو استفاده کنید.

۱۲. رزرو بلیط رفت و برگشت:

  • تاریخ رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما، باید با واچر هتل شما همخوانی داشته باشد. برای دریافت رزرو بلیط نیز می‌توانید از خدمات سایت سفریتو استفاده کنید.

۱۳. ارائه مدارک بازنشستگی:

  • در صورتی که متقاضی بازنشسته باشد، باید فیش حقوقی خود را به همراه نامه بازنشستگی (به عنوان نامه اشتغال به کار) به سفارت ارائه کنید.

۱۴. ارائه اصل و ترجمه کلیه اسناد ملکی:

  • در صورتی که متقاضی ویزا دارای سند ملکی (به نام خود) باشد، باید کلیه اسناد ملکی را به همراه ترجمه به سفارت تحویل نماید.

۱۵. ارائه اصل و ترجمه سند ازدواج:

  • در صورتی که متاهل هستید، باید اصل و ترجمه سند ازدواج خود را به افسران تحویل دهید. (حتی اگر همسرتان، شما را در این سفر همراهی نکنند)

۱۶. در مورد مسافر‌های کم سن:

  • اگر فرزند به همراه یکی از والدین سفر کنند، باید رضایت نامه محضری والد دیگر به همراه کپی پاسپورت ایشان همراه مسافر باشد.
  • اگر فرزند بدون پدر و مادر سفر کند، والدین ایشان در رضایت محضری یک نفر را به عنوان همراه و سرپرست معرفی می‌کنند و فرزند ایشان، باید با رضایت نامه محضری و کپی از پاسپورت های والدین خود سفر کند.

۱۷. ارائه اصل دعوت نامه (در صورت وجود):

  • به همراه دعوت‌نامه، باید یک سری از مدارک دعوت کننده را نیز تحویل کنید.
  • صفحه اول و آخر پاسپورت ایشان به همراه کلیه صفحاتی که دارای ویزا هستند.
  • کارت و یا مجوز اقامت و در صورت حمایت مالی دعوت کننده، صورت حساب های بانکی و تمامی گواهی های پرداخت مالیات.

Leave A Reply

Your email address will not be published.